Kep başvuru evrakları

KEP adresi almak için hangi evraklar gerekli?

Başvuru sahibinin üzerinde T.C. kimlik numarası açıkça yazılı nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve geçerli resmi kimlik belgesinin aslı, Şirket imza sirküleri, TÜRKKEP Nitelikli Elektronik Sertifika Taahhütnamesi ve Başvuru Formu.

Tüzel kişilerde KEP adresi nasıl alınır?

Kayıtlı Elektronik Posta adresi edinmek isteyen gerçek ve tüzel kişiler ile Kamu Kurumları, şahsen ya da atadıkları kanuni temsilcileri vasıtası ile bu kılavuzda belirtilen belgeler ve dolduracakları ön başvuru formları ile ya da www.pttkep.gov.tr web sayfasından online ön başvuru yaparak aldıkları ön başvuru numarası …

Kapatılan KEP hesabı nasıl açılır?

Kullanıma kapatılan KEP hesabı, ancak hesap sahibinin tekrar talep etmesi, bunun için yeniden tahsis başvurusu yapması, kimlik tespiti için gerekli resmi kimlik belgelerini sağlaması ve hesap ücretini ödemesi hâlinde yeniden kullanıma açılabilir.

KEP başvurusu nasıl yapılır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

PTT KEP başvuru nedir?

KEP, e-posta teknolojik altyapısını kullanan, bununla birlikte e-postanın gönderim ve alımına dair kanıtların oluşturulup saklandığı hukuken geçerli bir e-posta iletim hizmetidir.

KEP adresi online alınır mı?

Kamu Kurumları Online Ön Başvuru bölümünden PTTKEP hesabı ön başvurusunu gerçekleştirdikten sonra Merkez Müdürlüklerimize resmi yazıyla görevlendirdiği personeli vasıtasıyla müracaat ederek sözleşme imzalama işlemlerinin tamamlanması sonrasında PTTKEP hesap sahibi olabilmektedir.

Şirket adına KEP adresi nasıl alınır?

Başvurularını hem www.kep.gov.tr adresinden online başvuru şeklinde hem de yetkili PTT Merkez Müdürlüklerinden resimli resmi kimlik ve başvuru formu ile yapabileceklerdir.