Diş çıkarma döneminde kehribar

Kehribar bebek kolyesi en çok bebeklerde diş çıkarma döneminde kullanılıyor. Çünkü kehribar içerisinde bulunan süksinik asit, bebeklerin bu dönemdeki huysuzluğunu, ağrılarını ve salya artışını engelliyor. Hatta bu yönüyle “kehribar bebek diş kolyesi” ya da sadece “diş kolyesi” olarak da anılıyor.Jan 10, 2022

Diş için hangi kehribar?

Ağrı kesici işlevi gördüğüne inanılan kehribar taşı aksesuarları Polonya, Hollanda, Almanya gibi ülkelerin eczanelerinde 'Kehribar bebek diş kolyesi' olarak satılır. Genellikle sarı renkli olanları anneler tarafından daha sık tercih edilmektedir.

Kehribar bebeklerde neye iyi gelir?

1.Bebeklerdeki ağrıları dindirmesinin yanı sıra bağışıklık sisteminin güçlenmesini ve hastalıklara karşı daha dirençli olmalarını sağlayabilir. 2.Diş çıkaran bebeklerin huzursuz olduğu bu dönemlerde kehribar taşı onları yatıştırır ve sakinleşmesini sağlayabilir. 3.Enfeskiyon kapma riskini önler.

Kehribar kolye yatarken çıkarılır mı?

Gece uykularında kolyeyi çıkarmanız tavsiye edilir. Her üründe olduğu gibi bu kolyede MUTLAKA ebeveyn gözetiminde kullanılmalıdır!

Kehribar ne zaman fayda eder?

Kehribar kolye 24 – 72 saat içinde etki eder. Geceleri uyurken çıkararak toprakta bekletmek kolyenin dengelenmesini destekler. Toprağın milyonlarca yıllık hikayesiyle beraber gelişen bu taşlar doğal antibiyotik etki gösterebiliyor. Düzenli kullanımda genel sağlığınızı desteklemek adına bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Hangi renk kehribar daha iyi?

Karamel rengi bal rengi tonunda bulunan kehribar taşının dış etkenlerle daha koyulaşması ile oluşmaktadır. Kehribar Kolyelerde karamel rengi en çok tercih edilen renklerden olmaktadır.

Kehribar Mat mı parlak mı?

Mat mı Parlak mı? Fayda açısından hiç bir kehribar modelinde fark yoktur. Matlık, parlaklık veya renk farketmeksizin faydası aynıdır. … Çok farklı renklerde kehribar taşı bulunmaktadır.

Kehribar kolye bebek için nasıl kullanılır?

Kehribar kolye çoğunlukla yetişkinler tarafından tercih edilmekle birlikte, bebeklerin diş çıkarma dönemlerinde de sıklıkla kullanılır. Ebeveynlerin gözetiminde gündüz saatlerinde takılmasında bir sakınca yoksa da, geceleri bebeğin ağzına götürme ve yutma tehlikesine karşı mutlaka koldan veya boyundan çıkarılmalıdır.